ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία;

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται αυθημερόν με δύο τρόπους εφόσον έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν. Και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί να αναφέρετε τον κωδικό της παραγγελίας και το όνομα σας.

Οι τρόποι είναι:
• Με e-mail στο sales@geneamed.gr
• Τηλεφωνικά στα 2312314231 / 6939591865

Μπορώ να επιστρέψω κάποιο ελαττωματικό προϊόν;

H Genea Medical Trade φροντίζει η ποιότητα των προϊόντων της να είναι εγγυημένη και αυτό ξεκινάει από τη συνεργασία μας με τους προμηθευτές μας και διαπερνά όλη τη λειτουργία της εταιρείας μας. Αν παρόλα αυτά φτάσει στα χέρια σας ένα ελαττωματικό προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία με e-mail στο sales@geneamed.gr όλο το 24ωρο ή τηλεφωνικά στα 2312314231 / 6939591865 κατά τις εργάσιμες ώρες και μέρες, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Αναφέρετε στους συνεργάτες μας το όνομα σας, την ημερομηνία παραγγελίας και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και εκείνοι είναι πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουν.
*Απαραίτητη προϋπόθεση το προϊόν να επιστραφεί με την απόδειξη του και στην κατάσταση που το παραλάβατε χωρίς να έχει υποστεί καμιά μεταποίηση ή φθορά.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα VISA / MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια για παραγγελία μέσα από την ιστοσελίδα μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από ένα πλήρως πιστοποιημένο σύστημα κατά το διεθνές πρότυπο ασφαλείας PCI DSS. Επιπροσθέτως, υποστηρίζει πλήρως το πρωτόκολλο ασφαλείας EMV 3-D Secure μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής, εξοφλείτε την οφειλή σας σε μία από τις παρακάτω συμβεβλημένες τράπεζες:

  • Τράπεζα Πειραιώς: ΙΒΑΝ GR27 0172 2330 0052 3309 1395 641
  • Τράπεζα Εθνική: ΙΒΑΝ GR35 0110 8630 0000 8630 0492 120
  • Τράπεζα  ALPHA ΒΑΝΚ :  ΙΒΑΝ GR96 0140 7200 7200 0200 2007 516.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η επεξεργασία της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει μόνο μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από τότε. Εάν δεν έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα διαγράφεται.

Με Αντικαταβολή Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον συνεργάτη που σας έφερε την παραγγελία. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2€.

Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην επεξεργασία της πληρωμής σας, ή αν θέλετε να σας προτείνουμε άλλες μεθόδους πληρωμής, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2312314231 / 6939591865.

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Στη Genea Medical Trade η πολιτική μας είναι να παραδίδουμε τις παραγγελίες το συντομότερο δυνατόν. Έτσι, αν η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί μέχρι τις 12 η ώρα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε εργάσιμης ημέρας, θα επεξεργαστεί από εμάς την ίδια ημέρα εφόσον αφορά ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Οι παραγγελίες πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την ακριβώς επόμενη εργάσιμη ημέρα. Πιο συγκεκριμένα:

Θεσσαλονίκη & Αττική: 1-2 εργάσιμες ημέρες Υπόλοιπες Περιοχές: 2-4 εργάσιμες ημέρες

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή με email για τον χρόνο παράδοσης. Σας ενημερώνουμε ότι στην πιθανότητα εξάντλησης αποθεμάτων, η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να χρειαστεί κάποιον επιπλέον χρόνο, τον οποίο θα σας γνωστοποιήσουμε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.

Πόσο θα μου κοστίσουν τα μεταφορικά;

Η παραλαβή των παραγγελιών από το κατάστημά μας γίνεται δωρεάν και χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας σας. Η Genea Medical Trade ακολουθεί στρατηγική χαμηλού κόστους σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της κατά συνέπεια έχει πετύχει προνομιακές τιμές στα μεταφορικά, ενώ από ένα ποσό και πάνω η παραγγελία φτάνει σε εσάς εντελώς δωρεάν. Λεπτομερέστερα:

Για παραγγελίες αξίας 80€ και άνω, τα μεταφορικά είναι δωρεάν, διαφορετικά το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 4€.

*Εντός νομού Θεσσαλονίκης τα μεταφορικά είναι δωρεάν

*Εξαιρούνται οι κατηγορίες Αναπηρικά αμαξίδια και οι νοσοκομειακές κλίνες