Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων. Κατά την περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, δε θα σας ζητηθεί να παράσχετε στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ προσωπικά δεδομένα που τυχόν αποκαλύπτουν την ταυτότητα σας. Τυχόν πληροφορίες που συλλέγει η ιστοσελίδα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ιδίως μέσω Cookies) έχουν ως σκοπό τη μέτρηση του αριθμού της επισκεψιμότητας, τη δημιουργία και την ανάλυση στατιστικών στοιχείων. Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Κατά τη λήψη και εκτέλεση της παραγγελίας η  ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη:

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή του χρήστη/πελάτη είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), τους οποίους  κάθε φορά που καταχωρεί ο πελάτης του παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Σας δίνετε  η δυνατότητα να μεταβάλλετε  τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχετε πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς  ο ίδιος μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε  αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε  στην άμεση ειδοποίηση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, αλλιώς αυτή δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών. Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλή εκτέλεση των συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων:

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από  εταιρία, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών. Γενικώς η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται ως προς την εξασφάλιση της ασφάλειας διατήρησης των προσωπικών δεδομένων και εφαρμόζει κάθε κοινώς αναγνωρισμένο και κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας.

Κρυπτογράφηση:

Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή (on-line session) με το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη/πελάτη κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κάθε φορά που συνδέεστε με το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του χρήστη και τα συστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνει πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. Το σύστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσης του χρήστη με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

Κωδικοί Εισόδου (Username) & Ασφαλείας (Password):

Για την είσοδο στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ο χρήστης χρησιμοποιεί δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε  τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε  και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ συνιστά, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζουν οι χρήστες το password σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων κωδικών.

-Για κάθε αγορά προϊόντων σας από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα , μέσω της ιστοσελίδας μας, τα στοιχεία που πρέπει να μας χορηγήσετε είναι: το ονοματεπώνυμο σας, τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση χρέωσης και διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε επιπλέον  κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου, e-mail, αριθμό fax και επάγγελμα. Στην περίπτωση που θα εκδώσουμε τιμολόγιο σε φυσικό πρόσωπο ή/και νομικό πρόσωπο χρειαζόμαστε: το ονοματεπώνυμο του επιχειρηματία ή την επωνυμία του νομικού προσώπου, Α.Φ.Μ. , Δ.Ο.Υ., διεύθυνση της έδρας, επαγγελματική δραστηριότητα.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή σας προωθητικές προσφορές ή έρευνες, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενδέχεται να χρησιμοποιήσει  δεδομένα που μας έχετε γνωστοποιήσει (π.χ. μέσω της σελίδας «Ο λογαριασμός μου»).

Πληροφορίες συλλέγονται μέσω cookies ή παρόμοιων τεχνολογιών στο πλαίσιο της περιήγησής σας στον ιστότοπο/στην εφαρμογή μας ή σε ιστότοπους/ εφαρμογές τρίτων μερών.

Προσωπικά Δεδομένα – Απόρρητο Συναλλαγών:

Προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που προσδιορίζουν άμεσα ή έμμεσα τον χρήστη.

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, της εκτέλεσης της παραγγελίας καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστηθέντες της εταιρίας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζομένης σύμβασης. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997. Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

Κατά τα λοιπά η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής, ή κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα «geneamed» χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, την προώθηση αγαθών και την ενημέρωση των πελατών.

Χρήση προσωπικών δεδομένων –Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς όπως περιγράφονται παραπάνω. Δεν συλλέγουμε ούτε επεξεργαζόμαστε περισσότερο ή άλλους τύπους προσωπικών δεδομένων από ό,τι είναι απαραίτητο να εκπληρώσουμε τον αντίστοιχο σκοπό. Γενικά διατηρούμε  τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό στην Εταιρεία μας. Αναφορικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα που σχετίζονται με αγορές προϊόντων, διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερο διάστημα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (όπως τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία). Θα χρησιμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα μόνο σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πολιτική απορρήτου, εκτός εάν έχετε ειδικά παράσχει τη συγκατάθεσή σας για μια άλλη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.  Εάν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργαζόμαστε με τη συγκατάθεσή σας, για σκοπούς άλλους από αυτούς που έχουν γνωστοποιηθεί στη συγκατάθεση αυτή, θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων και, σε περιπτώσεις όπου η επεξεργασία γίνεται με βάση τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφορετικό σκοπό μόνο με την άδειά σας.

Οι προσωπικές σας πληροφορίες συλλέγονται για να χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων, σχετικά με τις πωλήσεις και την επισκεψιμότητα. Τα στατιστικά στοιχεία δεν θα περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες και προορίζονται μόνο για εσωτερικούς σκοπούς της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενδέχεται να χρησιμοποιήσει  και να διατηρήσει  προσωπικά δεδομένα για νομικούς λόγους και λόγους συμμόρφωσης, όπως η πρόληψη, ανίχνευση, ή διερεύνηση ενός εγκλήματος, πρόληψη απώλειας, απάτης ή οποιασδήποτε άλλης κατάχρησης των υπηρεσιών μας και των συστημάτων πληροφορικής. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για απαιτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου, σκοπούς ασφάλειας πληροφοριών, ή για την προστασία ή ενάσκηση των δικαιωμάτων μας, του απορρήτου, της ασφάλειας, της περιουσίας ημών ή άλλων προσώπων.

Χρήση δεδομένων πελατών για σκοπούς διαφήμισης

Για τη διαρκή βελτίωση και ενίσχυση των υπηρεσιών μας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενδέχεται να σας στέλνει  μηνύματα μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με την επιχείρησή μας, και τα οποία μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να επιλέξετε τα είδη των επικοινωνιών που θέλετε να λαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή, ενημερώνοντας τις προτιμήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης, να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή. Η αποστολή sms στον αριθμό κινητού τηλεφώνου, που μας έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας, γίνεται με σκοπό να σας ενημερώσει για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Μπορείτε μέσα από το λογαριασμό που έχετε φτιάξει στην ιστοσελίδα μας να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε ή όχι διαφημιστικό/προωθητικό υλικό μέσω sms. Για υπάρχοντες πελάτες, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ενδέχεται να χρησιμοποιήσει  τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει  λάβει από εσάς στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας πελατειακής σχέσης μας, για να σας παρέχουμε υλικά μάρκετινγκ που σχετίζονται με παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες που προηγουμένως έχετε ζητήσει, χρησιμοποιήσει ή ίσως σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε, ωστόσο, να αντιταχθείτε στη χρήση αυτή κατά το χρόνο της συλλογής και κάθε φορά που στέλνετε

ένα μήνυμα. Προκειμένου να σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σκοπούς μάρκετινγκ, ακολουθήστε τις οδηγίες μέσα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε.

Έλεγχος χρήσης προσωπικών δεδομένων- Διόρθωση-Τροποποίηση-Διαγραφή πληροφοριών

Ο πελάτης μεταβαίνοντας στα στοιχεία του λογαριασμού του, μπορεί να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που έχει εμπιστευτεί στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Το site επιτρέπει στον πελάτη  να διορθώσει, αλλάξει, συμπληρώσει ή διαγράψει δεδομένα και πληροφορίες που έχουν γνωστοποιηθεί στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Η αλλαγή ή διόρθωση των δεδομένων σας γίνεται μέσω της διαδικασίας που αναλυτικά περιγράφεται στο site του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Μετάβαση σε ιστότοπους τρίτων

Τρίτοι πάροχοι  ή  ιστοσελίδες  ενδέχεται να εμφανίσουν διαφημίσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για τον τρόπο λειτουργίας των ανωτέρω τυχόν  σχετιζόμενων ιστοσελίδων, δεν εγκρίνει ούτε αποδέχεται το περιεχόμενο των ιστοσελίδων. Κάθε ιστοσελίδα έχει τη δική της πολιτική προστασία και προς τούτο προτείνουμε να ελέγχετε την πολιτική που εφαρμόζουν πριν από κάθε καταχώριση προσωπικών σας δεδομένων.

Δικαιώματα  σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ως υποκείμενο το δικαιωμάτων έχετε τα παρακάτω δικαιώματα:

 • Δικαίωμα ενημέρωσης: Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε σαφείς πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.
 • Δικαίωμα  πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε καθώς και αντίγραφο των δεδομένων αυτών.  Το δικαίωμα αυτό ασκείται κατ’αρχήν δωρεάν, εφόσον υποβληθεί εγγράφως στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση. Ενδέχεται  να κληθείτε  να πληρώσετε εύλογο τέλος, μόνο εάν το αίτημα είναι προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό (ιδίως όταν επαναλαμβάνεται) ή ο αριθμός των αντιγράφων που καλείται ο υπεύθυνος επεξεργασίας να χορηγήσει είναι μεγάλος.
 • Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε ανά πάσα στιγμή, από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ να διορθώσει τις πληροφορίες που θεωρείτε ότι είναι ανακριβείς ή να ζητήσετε τη συμπλήρωση των πληροφοριών που θεωρείτε ελλιπείς. Εφόσον διαθέτετε λογαριασμό, είναι ευκολότερο να διορθώσετε εσείς τα δεδομένα σας, με την είσοδο σας στον προσωπικό λογαριασμό.
 • Δικαίωμα διαγραφής: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε ορισμένες περιπτώσεις. Σημειώνεται ότι το ανωτέρω δικαίωμα δεν είναι απόλυτο καθώς ενδέχεται να υφίστανται νόμιμοι λόγοι για τη διατήρηση τους (ενδεικτικά: για συμμόρφωση σε νομική υποχρέωση, για εκπλήρωση καθήκοντος προς το δημόσιο συμφέρον, για άσκηση νομικών αξιώσεων κλπ).
 • Δικαίωμα περιορισμού στην επεξεργασία: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να περιορίσουμε την επεξεργασία των πληροφορίων σας σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως αυτές προσδιορίζονται από το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: Έχετε το δικαίωμα να αντιτάσσεστε ανά πάσα στιγμή και για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας ή βάσει εννόμου συμφέροντος, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Στην περίπτωση που  εναντιωθείτε  στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ο υπεύθυνος επεξεργασίας θα σταματήσει την εν λόγω επεξεργασία εκτός και αν καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους για την επεξεργασία, οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών του υποκειμένου των δεδομένων ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών του αξιώσεων. Εφόσον εναντιώνεστε στην επεξεργασία, παρακαλούμε να διευκρινίζετε αν επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων ή τον περιορισμό της επεξεργασίας προσωπικών σας δεδομένων. –Δικαίωμα εναντίωσης στην άμεση εμπορική προώθηση: Έχετε το δικαίωμα να καταργήσετε ανά πάσα στιγμή την εγγραφή σας ή να αρνηθείτε τη λήψη κοινοποιήσεων εμπορικής προώθησης και διαφήμισης. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε «διαγραφή» (unscribe) σε οποιαδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κοινοποίηση που σας αποστέλουμε.
 • Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης: Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας από την εταιρεία, όπου η εν λόγω επεξεργασία στηρίζεται στη συγκατάθεση σας.
 • Δικαίωμα φορητότητας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες που μας δώσατε σε άλλον οργανισμό ή σε εσάς. Το δικαίωμα ισχύει μόνο εάν επεξεργαζόμαστε πληροφορίες με βάση τη συγκατάθεση σας ή σύναψη σύμβασης και εφόσον η επεξεργασία είναι αυτοματοποιήμενη και όπου αυτό είναι τεχνικά εφικτό.
 • Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή: Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τις πρακτικές της εταιρείας μας στην αρμόδια εποπτική αρχή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία, πριν υποβάλετε κάποια καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή.

Για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, αποστέλοντας mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: geneamedt@gmail.com. ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2312 314231/  +30 6939 591865.

Πολιτική Cookies.

Το cookie είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό αρχείο, συνήθως αποτελούμενο από γράμματα και αριθμούς, το οποίο αποστέλλεται από μια διαδικτυακή τοποθεσία και αποθηκεύεται στην ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη, επιτρέποντας την ταυτοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής.  Τα Cookies παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εν γένει λειτουργία του διαδικτύου καθώς συμβάλουν στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης του χρήστη στο Διαδίκτυο.

Στο «www.geneamed.gr» χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας όπως επίσης για να διατηρηθούν  πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και αποθηκεύουν τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα.

Τα Cookies που αποστέλλονται από την διαδικτυακή μας τοποθεσία και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική σας συσκευή είναι τα παρακάτω:

 • IIS session cookie
 • Google Adwords
 • Google Adwords Conversion
 • Google Analytics

Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσης σας, συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων -Ενδεχόμενες αλλαγές

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων  έχει θεσπιστεί από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ με σκοπό να σας ενημερώσουμε για την πολιτική της  αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών, τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας και να έχουμε τη συναίνεσή σας στην επεξεργασία τους.

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τις εθνικής νομολογίας και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο βελτίωσης της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα, όποτε κρίνει, να τροποποιεί την ανωτέρω Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, είτε μερικώς  είτε στο σύνολο της, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, συμμορφούμενη πλήρως στο εκάστοτε ισχύον νομικό καθεστώς.

Σας συστήνουμε να διαβάζετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές, καθώς ενδέχεται να τροποποιείται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τους χρήστες.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικά μας κατάστημα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, θεωρείτε ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις τροποποιήσεις αυτές.

Συναίνεση χρήστη

Με τη διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα και τη χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας από την ιστοσελίδα μας αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Στοιχεία επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε τυχόν διευκρίνιση ή πληροφορία, καθώς και για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε  μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: geneamedt@gmail.com ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2312314231 /+30 6939 591865.